Verpakkingsmateriaal Groningen

Naam
Min. afname
Prijs per stuk

Verpakkingsmateriaal in Groningen bestellen? Dozenmarkt beschikt over een grote voorraad dozen en verpakkingen bestaande uit meer dan 2.500 formaten! Ideaal ten behoeve van bescherming en verzending van kwetsbare producten.

  • Gratis levering in Groningen vanaf €700.
  • Binnen 48 uur geleverd.
  • Veilig verpakkingsmateriaal bestellen via iDEAL.

Variërende keuze bij Dozenmarkt

Dozenmarkt beschikt over een divers assortiment, waardoor er veel keuze is om producten op goede wijze te verpakken. Van dozen tot folies en enveloppen.

Dienen er veel kleine producten verzonden te worden? Dan zijn de compacte verzenddozen geschikt. Verzenddozen bestaan uit meerdere varianten met ieder eigen soorten afmetingen. Dit voorkomt verspilling van materiaal en creëert een professionele uitstraling. Voor de kleinste en fragiele artikelen hebben wij tevens luchtkussenenveloppen voor extra bescherming.


Verpakkingsmateriaal zoeken op maat

Grote producten verzenden? Er kan eenvoudig op basis van formaat gezocht worden naar geschikte dozen en verpakkingen. Dozenmarkt beschikt onder andere over Amerikaanse vouwdozen die voornamelijk grotere afmetingen aanhouden.


Voordelig verpakkingsmateriaal in Groningen inkopen

Dozenmarkt richt zich grotendeels op restante dozen en verpakkingsmaterialen. Dit betekent dat verpakkingsmaterialen in Groningen tegen zeer lage prijzen geleverd kunnen worden. Bovendien kan er direct geprofiteerd worden van staffelkortingen. Grote afnames worden bij Dozenmarkt beloond!

Alle verpakkingsmaterialen en restanten