Vind direct de juiste doos!
Wat voor maat zoekt u?
(lengte X breedte X hoogte in cm)

Dozen en restantpartijen

Gebruikte, nieuwe of restante kartonnen dozen kopen

Grote partijen gebruikte, nieuwe of restante kartonnen dozen kopen, doe je bij Dozenmarkt! Dozenmarkt is dé dozen groothandel om producten stevig te verpakken en te beschermen. Ideaal voor opslag en verzending. Bij ons vindt u verschillende type dozen, waaronder verzenddozen, verpakkingsdozen, vouwdozen en postdozen.Kartonnen dozen kopen op basis van maat

Afkorting

Betekenis

EG

Enkelgolf karton

DG

Dubbelgolf karton

EG/MG 

Enkele golf / mini golf

NW

Nieuwe dozen

RNW

Restant nieuwe dozen

GEBR.

Reeds gebruikte dozen

STICKER

Gebruikte doos, zit reeds een sticker op

BEDR.  

Reeds bedrukte dozen

Kartonnen dozen kopen uit een groot assortiment als die van Dozenmarkt, gaat heel gemakkelijk. U kunt hierboven uw gewenste maten invoeren en u krijgt een relevant aanbod voor uw zoekopdracht te zien. Bij het aanbod ziet u verschillende afkortingen staan die u het navigeren makkelijk maken: Wij maken gebruik van de volgende afkortingen:

 

Met de afkortingen kunt u gemakkelijk uw gewenste kartonnen doos vinden en online kopen.  

 

Hoe groter de afname, hoe lager de prijs per doos

Onze dozen en verpakkingsmaterialen zijn voornamelijk leverbaar voor bedrijfsdoeleinden. Het is daarom aantrekkelijk om grote partijen in te kopen. Hoe groter de afname, hoe lager de prijs per doos. Er wordt direct geprofiteerd van de staffelkorting van Dozenmarkt. Dit kan zeer eenvoudig online gerealiseerd worden. Bestel online de gewenste dozen en betaal veilig via iDEAL.

Onze voordelen op een rij:

✓Binnen circa 2 dagen geleverd

✓Gratis verzending vanaf €700

✓Voordeel uit staffelkortingen

Restantpartij kartonnen dozen kopen

Dozenmarkt is specialist in restantpartij dozen. Door het ruime assortiment in restantpartijen, kunt u tegen zeer lage prijzen dozen kopen. Alle kartonnen dozen zijn gecontroleerd op kwaliteit. U krijgt betrouwbaarheid tegen een lage prijs. Bekijk ons volledige aanbod door op de button te klkken:


Bekijk alle voorraad